Koop je favoriete knäckebröd online en laat het bezorgen in Nederland

Hou jij van knäckebröd? Dan ben je hier aan het juiste adres. Knackebrodonline is gespecialiseerd in knäckebröd. Hier vindt u meer dan 100 verschillende soorten knäckebröd van verschillende Zweedse knäckebröd bakkerijen. Afhankelijk van uw wensen kunt u filteren op bijvoorbeeld grote ronde knäckebröd, zuurdesem knäckebröd of een specifiek merk etc.

Selecteer Nederland als bezorgland nadat je een product aan de winkelwagen hebt toegevoegd.

Verzending naar Nederland € 11,70 *, gratis verzending vanaf € 145 *.

* De prijs in euro kan enigszins variëren, afhankelijk van de huidige wisselkoers SEK> Euro.

 

 

Ons doel met Knackebrodonline is om zoveel mogelijk mensen de kans te geven te genieten van een uitstekend brood, knäckebröd. Wij bezorgen je knäckebröd goed verpakt, zodat je binnen een paar dagen van je favorieten kunt genieten. Wij gebruiken DHL als transporteur, zij zorgen ervoor dat uw knäckebröd wordt afgeleverd als knäckebröd en niet als muesli.

 

Wij verzenden rechtstreeks naar Nederland (en ook naar andere EU landen, Noorwegen en Zwitserland).

 

 

Kopp knäckebröd online

 

De volgende merken zitten in ons assortiments en zijn te vinden in onze webshop:

 

Wasa, opgericht in 1919, is op het moment de grootste knäckebröd bakkerij ter wereld. De verschillende knäckebröd van Wasa zijn heerlijk en ziet er daarnaast ook fantastisch uit, dat is een duidelijke focus van Wasa.

 

Skedvi Bröd is voortgekomen uit een oude traditie. In het hart van Dalarna wordt al decennialang deze legendarische knäckebröd gebakken. De knäckebröd wordt gebakken in houtgestookte ovens door bakkers die samen honderden jaren ervaring hebben in het ambacht.

 

Bij Pyramidbageriet is het resultaat van een succesvolle culturele botsing tussen de tradities van de Zweedse provincie Dalarnas met knäckebröd en de oude boerenculturen van Egypte. De knäckebröd wordt gebakken met enkel Zweedse granen. Al het knäckebröd dat bij Pyramidbageriet wordt gebakken, wordt met veel liefde gebakken in houtgestookte ovens.

 

De verschillende knäckebröd van Vilma worden gebakken door Fjällbergets Bageri in Hofors. Hier nemen ze de tijd voor bakken en doen ze veel moeite om alles vanaf het begin zelf te maken. De bakkerij bakt glutenvrij en tarwevrij en gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten die rijk zijn aan eiwitten en vezels, zoals haver en pompoenpitten. Het resultaat is een heerlijke glutenvrije knäckebröd.

 

Hejde Knäcke is een dunne knäckebröd met veel smaken, allen op basis van natuurlijke ingrediënten. De knäckebröd is handgemaakt en gebakken in Hejde in Gotland, een Zweeds eiland in de Oostzee. Het meel dat de bakkerij gebruikt, is afkomstig van de plaatselijke molenaar en de meelsoorten die worden gebruikt, worden allemaal lokaal op Gotland verbouwd. Hejde Knäcke is pure ambacht en is verkrijgbaar in verschillende smaken.

 

Bij Solmarka Gårdsbageri denken ze niet dat er afkortingen zijn naar een echt lekkere knäckebröd. Solmarka Gårdsbageri's knapperige en smaakvolle knäckebröd bestaat uit zuurdesem en meelmout en is gebakken in een stenen molen. De bakkerij kiest haar ingredienten met zorg en voor zover mogelijk zijn ze zowel biologisch als biodynamisch geteeld.

 

Roslagsbröd bakt al knäckebröd sinds 1922 en sinds de jaren 40 wordt het brood gebakken in de huidige fabriek in de kleine fabriek Gimo in Roslagen in Zweden. De bakkerij staat voor ambachtelijkheid, lokale productie en geheel biologisch knäckebröd.

 

FAB Deli - Fjällbergets Bageri Hofors Sweden bakt eiwitrijke en glutenvrije knäckebröd/crackers. De knäckebröd/crackers zijn gebakken met zaadeiwit, melkeiwit of wei-eiwit. Dat levert een eiwitrijke knäckebröd op met een laag gehalte aan koolhydraten. Alle knäckebröd/crackers van FAB Deli zijn glutenvrij en geheel zonder toevoegingen gebakken.

 

Leksands Knäckebröd bakt nog steeds volgens hetzelfde familierecept als waar zij mee bakten aan het begin van de 18e eeuw. Leksands Knäckebröd heeft haar originele en ongecompliceerde manier van bakken behouden: het gebruik van Zweedse volkoren rogge, zoet water uit eigen bron, gist en een snufje zout. Dit concept is het grote succes gebleken van deze bakkerij, waardoor Leksands Knäckebröd vandaag de dag nog altijd bakt volgens het traditionele familierecept.

 

Swedish Protein Deli’s eiwitrijke en glutenvrije knäckebröd/crackers worden gebakken door Fjällbergets Bageri & Delikatesser AB in Hofors. De knäckebröd/crackers worden gebakken met zaadeiwit, melkeiwit of wei-eiwit. Dat levert een eiwitrijk knäckebröd op met een laag gehalte aan koolhydraten. Alle knäckebröd/crackers van Swedish Protein Deli zijn glutenvrij en geheel zonder toevoegingen gebakken, alleen met natuurlijke ingrediënten die rijk zijn aan eiwitten en vezels, zoals haver en pompoenpitten

 

Göteborgs Utvalda Fröknäcke zaadcrackers worden gebakken in Kungälv dichtbij Göteborg. Deze knäckebröd is een knapperige zadencracker in verschillende smaken gebakken met de hoogste kwaliteit ingrediënten. Het bevat 50% geroosterde zaden voor een goede smaak. Door hun passie voor kwaliteit en kennis van smaakcombinaties halen de zaadcrackers het beste uit kazen en overige accessoires en is de smaak optimaal op het moment dat het geconsumeerd wordt. Probeer en geniet van het natuurlijke goed!

 

Vika Bröd bakt met trots op basis  van Zweedse rogge. Het is een knapperige knäckebröd met een unieke en volle smaak. Vika Bread wordt sinds 1923 volgens hetzelfde originele recept gebakken en is prachtig bruin en mooi ‘gedeukt’. Het enige verschil is nu dat de ovens met elektriciteit worden verwarmd en niet met hout.

 

De Finse bakkerij Linkosuo bakt krokant roggebrood dat nog steeds op de goede oude manier wordt gemaakt. De bakkerij, opgericht in 1936, had het motto "Geen concessies aan kwaliteit", en nog altijd vat het samen hoe Linkosuo vandaag de dag werkt. Slechts een handjevol meesterbakkers heeft de kennis om het knapperige Varrasleipä-brood van Linkosuo te maken. Deze kennis wordt sinds 1960 levend gehouden in Linkosuo's bakkerij in Zuid-Finland. Achter zijn grote populariteit schuilt de natuurlijke smaak, knapperigheid en overvloed aan voedingsvezels gecreëerd door de echte zuurdesem en rogge. Het krokante roggebrood van Linkosuo bevat 100 % volkoren rogge.

 

 

 

 

Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart